Колебания точечно опертых прямоугольных и круглых плат / Կետային հենարաններով ուղղանկյուն և կլոր սալերի տատանումները - Աբովյան, Արմեն Գուրգենի / Abovyan Armen (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի ճարտարապետաշինարարական ինստիտուտ, 1994)
Совершенствование методов расчета и проектирования конструкций зданий и сооружений, с учетом реальных условий эксплуатации, имеет важное практическое значение / Բարակապատ սալերը հանդիսանում են շենքերի ու կառուցվածքների կոնստրուկցիաների հիմնական մասերից մեկը, որոնց աշխատանքը դինամիկ и ազդեցությունների տակ ուսումնասիրված է համեմատարար քիչ
Ե.23.17 «Կառուցվածքային մեխանիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1994 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի ճարտարապետաշինարարկան ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Ա. Համբարձումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ս. Դարբինյան, Մ. Գ. Մելքումյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայկական սեյսմակայուն շինարարության ԳՀԻ ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology