Հուշատետր պարբերական հրատարակությունների տեղեկատու-մատենագիտական ապարատի մասին - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1982)
Պարբերական հրատարակությունների տեղեկատու-մատենագիտական հուշատետր
Կազմ.՝ Փ.Հ. Խանզադյան; Խմբ.՝ Մ. Հ. Բաբայան.-Երևան, 198.- 23 էջ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն