Իրացվելիության կառավարման ֆինանսական խնդիրները առևտրային կազմակերպություններում (ՀՀ սննդի արդյունաբերության օրինակով - Պետրոսյան, Մակար Ալեքսանի / Petrosyan Makar (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2007)
Հայաստանի Հանրապետությունը զգալի առաջընթաց է ապրել տնտեսավարման շուկայական հարաբերությունների արմատավորման ուղղությամբ: Իրականացված տնտեսական բարեփոխումները և արմատական սեփականաշնորհումը էապես փոխեցին տնտեսավարման գործում կազմակերպությունների առջև դրվող պահանջները / Диссертация посвящена проблеме финансового управления ликвидности коммерческих iдaaiecabee пищевой промыщленности PA
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Մ. Գ. Հովհաննիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics