Արժեթղթերի շուկայի ներդրումային գործառույթները և արդյունավետությունը (Հայաստանի Հանրապետության օրինակով) - Սալնազարյան, Աշոտ Բորիսի / Salnazaryan Ashot (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2003)
Շուկայական հարաբերություններին անցման ժամանակաշրջանում տնտեսության վերակառուցման, կայունության ապահովման ու զարգացման գործում կարևոր նշանակություն ունեն ներդրումային գործառույթների իրականացումը և դրանց օգտագործման արդյունավետության բարձրացումը / Работа посвящена одной из актуальных проблем развития экономики Республики Армения осуществлению политики реальных инвестиций посредством активизации инвестиционных функций рынка ценных бумаг
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական խորհրդատու՝ Ա. Խ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Գ. Գ. Հայրումյան, Մ. Ս. Մելքումյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 38 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics