Պոստմոդեռնիզմը և ժամանակակից հայ դրամատուրգիան / Postmodernism and Armenian contemporary drama - Ռահիմիբալաեի, Ֆատեմեհ Ռաջաբալի / Rahimibalaei Fateмeh (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Ներկայացվող ատենախոսության մեջ ժամանակակից հայ դրամատուրգիայի քննադատությունն իրականացվել է առանձնահատուկ տեսանկյունից / После второй мировой войны постмодернисткий театp стал новым течением в 20-м веке вызвав новые формы выражения u в постановках u в текстах / Postmodern theatre is new movement in the 20th century after World War II and causes new forms of expression in both performances and texts
Ժ.01.04 «Գրականության տեսություն» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Աբեղյանի անվան գրականության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Զ. Վ. Ավետիսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Բ. Աղաբեկյան, Ա. Ա. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Գրականագիտություն / Literary studies