Интегральные представления в многомерном комплексном анализе и некоторые приложения / Ինտեգրալային ներկայացումներ բազմաչափ կոմպլեքս անալիզում և որոշ կիրառություններ - Պետրոսյան, Ալբերտ Իսրայելի / Petrosyan Albert (Երևանի պետական համալսարան, 2006)
Многомерный комплексный анализ по сравнению с одномерным является относительно молодой ветвью математики / Աշխատանքում ստացվել են տարածության տիրույթներում ֆունկցիաների ինտեգրալային ներկայացման վերաբերյալ նոր արդյունքներ, որոնք կիրառվել են բազմաչափ կոմպլեքս անալիզի տարբեր ակտուալ խնդիրներ լուծելիս
Ա.01.01 «Մաթեմատիկական անալիզ» մասնագիտությամբ ֆիզիկա-մաթեմատիկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԵՊՀ-ի մաթեմատիկայի ֆակուլտետի խորհրդի նիստում ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Գ. Սերգեև, Վ. Հ. Մարտիրոսյան, Բ. Թ. Բատիկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Կրասնոյարսկի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics