ՀՀ առևտրային բանկերի կայունության բարձրացման հիմնախնդիրները - Ջհանգիրյան, Սերգեյ Միշայի / Jhangiryan Sergey (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2008)
Ատենախոսությունը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետությունում բանկային համակարգի կայունության բարելավմանն առնչվող խնդիրների ուսումնասիրմանը / Диссертация посвящена изучению проблем, касаюшихся повышения стабильности банковской системы в Республике Армения
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. S. Ղալումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Բայադյան, Վ. Ս. Ջանվելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics