Расследование дела в системе уголовно-процессу функций (сравнительно-правовой анализ) / Գործի քննությունը քրեադատավարական գործառույթների համակարգում (համեմատաւրավական վերլուծություն) - Թաթոյան, Արման Հակոբի / Tatoyan Arman (Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Республика Армения переходит к общественно-политическому укладу, коренным образом отличающегося от основ советского государственного и общественного строя / Ատենախոսությունը նվիրված է քրեադատավարական գործառույթների համակարգում գործի քննության տեսական և գործնական հիմնախնդիրներին
ԺԲ.00.04 «Դատավարական իրավունք-դատարանակազմություն, քաղաքացիական դատավարություն, քրեական դատավարություն, կրիմինալիստիկա, դատական փորձաքննություն, փաստաբանություն, օպերատիվ-հետախուզական գործունեության տեսություն» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Ս. Ղազինյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սոլովյով, Դ. Զ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ գլխավոր դատախազության գիտաուսումնական կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 30 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law