Հայաստանի ԳԿՀ-երը 1989 թվականին։ Աշխատանքների վերլուծություն և մեթոդական հանձնարարականներ - (:unkn) unknown (Հայաստանի Հանրապետության մշակույթի նախարարություն; Հայաստանի ազգային գրադարանի գրադարանագիտության գիտամեթոդական բաժին, 1990)
1989 թ. Հայաստանի ԳԿՀ-երի աշխատանքի վիճակագրական վերլուծություն
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն