Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги: Техника: (Информациониый указатель) - (:unkn) unknown (Государственная республиканская библиотека Арм. ССР имени А. Ф. Мясникяна; Отдел спецвидов технической литературы, 1971)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրքերի ցանկ
Сост.: В. Фарсян, Н. Аветян. - Ереван, 1971.- №8. -16 с. ; 20 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն