Լոկալ Օրե-տիպի պայմաններով գրաֆների Համիլտոնյան հատկություններ - Սարգսյան, Գարեգին Վրեժի / Sarkisian Garegin (ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 1996)
Ատենախոսությունում ուսումնասիրվում են լոկալ Օրե-տիպի պայմանների բավարարող գրաֆների Համիլտոնությունը, Համիլտոնյան կապակցվածությունը, պանկապակցվածությունը, պանցիկլիկությունը, գագաթային և կողային պանցիկլիկությունները / Локализация некоторого свойства исследуемого объекта подразумевает получение таких локальных алгоритмов и условий, которые гарантируют эффективное распознавание данного свойства
Ա.01.09 «Մաթեմատիկական կիբեռնետիկա և մաթեմատիկական տրամաբանություն» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1996 ; Աշխատանքը կատարված է ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ս. Հասրաթյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Մ. Պողոսյան, Ռ. Ն. Տոնոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարազիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics