Կրծքագեղձի ֆիլուդ ուռուցքների ախտորոշման ռադիոլոգիական և մորֆոլոգիական չափանիշները - Հակոբյան, Անի Խաչիկի / Hakobyan Ani (ՀՀ ԱՆ ակադեմիկոս Ս. Ք. Ավդալբեկյանի անվան առողջապահության ազգային ինստիտուտ, 2005)
Ֆիլոիդ ուռուցքները հազվադեպ հանդիպող ֆիբրոէպիթելային ախտահարումներ են, որոնք կազմում են կրծքագեղձի բոլոր նորագոյացությունների մոտ / Дифференциальная диагностика филлоидных опухолей является одной из актуальных проблем современной клинической онкологии
ԺԴ.00.11 «Բժշկական ռադիոլոգիա» և ԺԴ.00.08 «Ուռուցքաբանություն» մասնագիտություններով բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է՝ ՀՀ ԱՆ Վ. Ա. Ֆանարջյանի անվան ՈւԳԿ-ի գիտական խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավարներ՝ Հ. Մ. Գալստյան, Տ. Գ. Հովհաննեսբեկովա ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Մ. Համբարձումյան, Ա. Մ. Սահակյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Էրեբունի բժշկական կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences