Շահույթի ձևավորումը և բաշխումը շուկայական կառուցվածքներում / Formation and distribution of the profit in the market structures - Գալստյան, Անի Նորիկի / Galstyan Ani (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2014)
Ատենախոսության նպատակն է շահույթի քննարկումը որպես տնտեսական գործունեության հիմնական նպատակ / Целью диссертационной работы является исследование прибыли как основного мотива экономической деятельности / The dissertation is devoted to the study of the problem of the formation and the distribution of the market profit
Ը.00.01 «Ընդհանուր տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ․ Ս․ Գալստյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ․ Վ․ Միքայելյան ; Ա․ Ա․ Պետրոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ) ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics