Воздействие электромагнитных волн низкой интенсивности мм-диапазона на субклеточные структуры проростков пшеницы / Ցածր ինտենսիվությամբ ՄՄ-տիրույթի էլեկտրամագնիսական ալիքների ներգործությունը ցորենի ծիլերի ենթաբջջային կառուցվածքների վրա / The effect of MM-diapason electromagnetic waves with low intensity on subcellular structures of wheat seedlings - Դարբինյան, Մերի Ռազմիկի / Darbinyan Meri (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Геном высших растений можно рассматривать как некое лабильное образование, в котором происходит непрерывное изменение последовательностей и активности отдельных участков днк в процессе онтогенеза / Աշխատանքում հետազոտվել էարտաքին ֆիզիկական գործոնի և բուսական հորմոնի ազդեցությունը ցորենի ծիլերի որոշ ենթաբջջային կառուցվածքների վրա / The effect of external physical factor and plant hormone on some subcellular structures of wheat seedlings has been investigated in this work
Գ.00.02 «Կենսաֆիզիկա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Պ. Հ. Վարդևանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Ռ. Վարդապետյան, Մ. Հ. Մալաքյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ մոլեկուլային կենսաբանության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology