Հանցագործությունների ռեցիդիվի դեպքում պատիժ նշանակելու հիմնախնդիրները / Fundamental issues on imposing punishment in case of recidivism - Ստեփանյան, Ժենյա Արայիկի / Stepanyan Zhenya (My University, 2017)
Հանցագործությունների ռեցիդիվը հանցագործությունների բազմակիության առավել վտանգավոր տեսակն է, որը վկայում է ոչ միայն յուրաքանչյուր հաջորդ հանցագործության, այլև հանցավորի անձի բարձր վտանգավորության մասին / Рецидив преступления является более опасным видом множественности преступлений и свидетельствует не только об опасности личности преступника, но и каждого следующего преступления, a анализ статистических данных показывает, что данное явление достаточно распространённое и с ним часто сталкивается правоприменительная практика / Recidivism is the most dangerous type of multiplicity of crimes, witnessing not only the personality of an offender, but also characterizing high social danger of each subsequent crime
ԺԲ․00․05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտւթյամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Գաբուզյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս․ Ա․ Դիլբանդյան, Ա․ Ռ․ Մարգարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ոստիկանության կրթահամալիր ; Ատենախոսություն՝ 176 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law