Հայաստանի Հանրապետության մետալուրգիական արդյունաբերության կայուն զարգացման հիմնախնդիրները / Problems with sustainable development of the metallurgical industry in the Republic of Armenia - Բախշյան, Սասուն Մյասնիկի / Bakhshyan Sasun (Երևանի պետական համալսարան, 2023)
Ներկա աշխարհաքաղաքական և տնտեսական մարտահրավերների համատեքստում մեր երկրի տնտեսական հզորացումը ժամանակի հրամայական է, որն էլ կարևորում է մետալուրգիական արդյունաբերության (ՄԱ) առկա ներուժի ռացիոնալ օգտագործումը և զարգացումը / В контексте современных геополитических и экономических экономическое укрепление нашей страны является велением времени, что вызовов важным акцент на делает рациональное использование и развитие имеющегося потенциала металлургической отрасли / In the context of the current geopolitical and economic challenges, the economic strengthening of RA is an imperative of the time, which emphasizes the rational use and development of the existing potential of the country's metallurgical industry
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2023 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Ա. Վահանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Ս. Հ. Պարսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի Հանրապետության պետական կառավարման ակադեմիա ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics