Նորամուծական գործընթացների զարգացումը Հայաստանի Հանրապետության գյուղատնտեսության ոլորտում / Development of innovative processes in agriculture of the Republic of Armenia - Մելիքսեթյան, Արսեն Ֆելիքսի / Meliksetyan Arsen (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2015)
20-րդ դարի վերջին սկսված ինտերնետային բումը և տեղեկատվական տեխնոլոգիաների ինտենսիվ զարգացումն ազդարարեցին, որ դասական «Արդյունաբերական տնտեսությունը» զիջում է իր դիրքերը, և տնտեսության մեջ գերակայությունն անցնում է բարձր տեխնոլոգիաներին (ԲS) / Диссертация посвящена исследованию развития основополагающих теоретических практических задач инновационных процессов в сфере сельского хозяйства / The thesis deals with the development of the fundamental theoretical and practical problems of innovation processes in agriculture
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է «Մխիթար Գոշ» հայ-ռուսական միջազգային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Հ. Օհանջանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Կ. Ա. Գրիգորյան, Ա. Խ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics