Բանկային համակարգի և տնտեսության իրական հատվածի ինտեգրման արդյունավետության գնահատումը Հայաստանի Հանրապետությունում - Գրիգորյան, Գառնիկ Համլետի / Grigoryan Garnik (ՀՀ կառավարությանն առընթեր պետական գույքի կառավարման վարչության կառավարման և տնտեսական բարեփոխուսների ինստիտուտ, 2006)
1990-ական թվականների սկիզբը ՀՀ բանկային համակարգի, ինչպես և ողջ տնտեսության համար նշանավորվեց կառուցվածքային լուրջ տեղաշարժերով, ինստիտուցիոնալ փոխհարաբերությունների նոր սկզբունքների, մոտեցումների արմատավորմամբ / Диссертация посвящена исследованию проблем усовершенствования принципов взаимоотношений между банковской системой и реальным сектором экономики, анализу разных институциональных форм интеграции банковского и промышленного капиталов, a также оценке их сравнительной эффективности
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ Կառավարությանն առընթեր պետական գույքի կառավարման վարչության Կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ա. Դավոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Լ. Հարությունյան, Ա. Չ. Մանուկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 26 էջ
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics