Recursive constructions of irreducible and normal polynomials over finite fields / Վերջավոր դաշտերի վրա անվերածելի նորմալ բազմանդամների ռեկուրսիվ կառուցումներ - Մեհրաբի, Քուշկի Սայիդ Մուստաֆայի / Mehrabi Qushki (ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտ, 2013)
The theory of finite fields is a branch of modern algebra that the origins of finite fields are from the 17th and 18th centuries / Աշխատանքը վերաբերվում է վերջավոր դաշտերի վրա անվերածելի և նորմալ բազմանդամների կառուցմանը / Работа посвящена построению неприводимых и нормальных полиномов над конечными полями
Ե.13.05 «Մաթեմատիկական մոդելավորում, թվային մեթոդներ և ծրագրերի համալիրներ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ ինֆորմատիկայի և ավտոմատացման պրոբլեմների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Կ. Կյուրեղյան, Պատշոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Հ. Խաչատրյան, Ժ. Գ. Մարգարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 20 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems