Նոր գրքեր պատանիներին: Ինֆորմացիոն ցանկ=Новые книги юным. Информационный указатель - (:unkn) unknown (Ալ.Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1978)
Հասարակական-քաղաքական, աթեիզմի և կրոնի, լեզվաբանության, բնական գիտությունների, բժշկության, տեխնիկական գիտությունների, արվեստի, գեղարվեստական գրականության և պատմական գիտությունների վերաբերյալ մատենագիտական ցանկ
Կազմ.՝ Է. Բաբայան. - Երևան, 1978.- թ. 8.- Օգոտոս. -10 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն