Փոխհարաբերությունների մարքեթինգը որպես մրցակցային առավելությունների գործոն (ՀՀ շինանյութերի շուկայի օրինակով) / Relationship marketing as a factor of emulative advantages(on the example of the market of constrction materials of RA) - Պապոյան, Գևորգ Հարությունի / Papoyan Gevorg (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2011)
Բիզնեսի գլոբալացմամբ, տեղեկատվական տեխնոլոգիաների զարգացմամբ, արտադրական գործընթացների կատարելագործմամբ պայմանավորված՝ ժամանակակից շուկաները բնութագրվում են կոշտ մրցակցությամբ / Системный подход овладения и регулирования рынка становится необходимостью для выживания на рынке, что обусловлено глобализацией бизнеса, развитием информационных технологий, совершенствованием производственных процессов / Conditioned with the business globalisation, the development of information technologies, and improvement of production processes the systematic approach of seizing and regulating of the market becomes necessary for existing at the market
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Գ. Ի. Վարդանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ս. Մելքումյան, Ա. Ա. Բաղդասարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics