Characterization of molecular diversity of breast cancer and glioma with transcriptomic, genomic. and epigenetic data / Կրծքագեղձի քաղցկեղի և գլիոմայի մոլեկուլային բազմազանության բնութագրումը տրանսկրիպտոմային, գենոմային և էպիգենետիկական տվյալների հիման վրա / Характеристика молекулярного разнообразия рака-молочной железы и глиомы на основе транскриптомных, геномных и эпигенетических данных - Դավիթավյան, Սուրեն Սամվելի / Davitavyan Suren (Երևանի պետական համալսարան, 2024)
In recent years. numerous researches that examine the mechanisms of tumor development have led to the beginning of a new era of medicine / Վերջին տարիներին ուռուցքների զարգացման մեխանիզմներն ուսումնասիրող բազմաթիվ հետազոտությունների շնորհիվ սկիզբ է դրվել բժշկության մեջ նոր դարաշրջանի / В последние годы многочисленные исследования, изучающие механизмы развития опухолей. привели к возникновению новой эры медицине
Գ.00.02 «Կենսաֆիզիկա, կենսաինֆորմատիկա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2024 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ա. Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Պողոսյան, Ա. Հ. Մուրադյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՌԳԱ Սիբիրի բաժանմունքի բջջաբանության և գենետիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology