Ջրամատակարարման և ջրահեռացման ոլորտների կառավարման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում / Water supply and drainage spheres problems in the RA - Ադանալյան, Անահիտ Լևոնի / Adanalyan Anahit (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2012)
Հետազոտության նպատակն է ուսումնասիրել և վերլուծել ՀՀ ջրամատակարարման և ջրահեռացման համակարգերի կառավարման ոլորտի առկա վիճակը, փորձի ուսումնասիրության հիման վրա առաջադրել այդ ոլորտի վիճակի բարելավման կառավարման ու կարգավորման գիտականորեն հիմնավորված մեխանիզմներ / Цель диссертации исследовать анализировать состояние cucmeм водоснабжения и водоотвода в РА, на основе анализа и оценки опыта выдвинуть научнообоснованные механизмы управления и регулирования для улучш ения состояния этой сферы / The aim of research is explore and analyse water supply and drainage systems sphere management current status, based on experience suggest scientific mechanisms for regulation and effectiveness of field and develop activities and recommendations for better use and effectiveness of water supply and drainage systems
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ է. Ա. Բաբայան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Զ. Սարգսյան, Ա. Ե. Ոսկանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics