ՀՀ ֆինանսական համակարգի կայունության գնահատման հիմնահարցերը - Արզոյան, Արտակ Նորավանդի / Arzoyan Artak (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2006)
Ֆինանսական համակարգերի կայունությունը տնտեսական դինամիկ զարգացում ապահովելու համատեքստում առաջնային կարևորություն ունեցող խնդիրներից է / На данном этапе развития мировой экономики оценка стабильности финансовой системы страны является одним из наиболее актуальных вопросов экономической политики
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան անտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Ե. Պետրոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Սալնազարյան, Ա. Գ. Գաբրիելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics