Հանուն կայուն խաղաղության: (Դեպի 25-րդ համագումար): Գրականության հանձնարարական ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի մատենագիտության և ինֆորմացիայի բաժին, 1975)
Սովետական կառավարության կողմից խաղաղության քաղաքականություն վարելու վերաբերյալ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա.Ղարիբյան ; Խմբ.՝ Մ. Ներսիսյան.-Երևան, 1975.- 28 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն