Փոքր և միջին ձեռնարկատիրության զարգացման հիմնախնդիրները (ՀՀ նյութերով) / The problems of development of small and medium entrepreneurship (based on materials of RA) - Վարդանյան, Սուսաննա Արմենի / Vardanyan Susanna (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2014)
Ձեռնարկատիրական գործունեությունը տնտեսության կարևոր բաղկացուցիչներից մեկն է: Ժամանակակից շուկայական տնտեսությանը բնորոշ է ձեռնարկատիրական գործունեության երեք փոքր, միջին և խոշոր ձևերի օրգանական համակցությունը / Предпринимательская деятельность является одним из важных факторов экономического социального развития многих стран / This Dissertation is devoted to the research of the problems of development of small and medium enterprises in the Republic of Armenia, by making a complex research on theories of the development of small and medium enterprises in comparison with international practices of small and medium businesses
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Ս. Մելքումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ի. Վարդանյան, Կ. Գ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics