Диагностика усталостных разрушений деталей машин при переменном сложном нагружении / Մեքենամասերի հոգնածային քայքայման ախտորոշումը փոփոխական բարդ բեռնավորման դեպքում / Fatigue fracture diagnostics of machine details at variable complex loading - Սողոմոնյան, Վարդան Կարենի / Soghomonyan Vardan (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան, 2015)
Резкое повышение рабочих скоростей и производительности машин и транспортных средств различного назначения привели к увеличению случаев аварий и происшествий, которые имеют тенденцию роста / Մեքենաների և տեխնոլոգիական սարքավորումների աշխատանքային արագությունների և արտադրանքի թողարկման ծավալների հարաճուն բնույթը հանգեցրել է այդ արտադրամիջոցներում մերժերի և վթարների դեպքերի աճի / The growing character of the production output and operating speeds of the machinery and technological devices led to the increase in the production dismisses and failures
Ե.02.01 «Մեքենագիտություն» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարանի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Գ. Ստակյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Լ. Պետրոսյան, Ն. Ս. Իսախանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology