Առողջապահական համակարգի կազմակերպման և ֆինանսավորման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Issues of organization and financing of the healthcare system in the Republic of Armenia - Ջնդոյան, Շերազ Խալիլի / Jndoyan Sheraz (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2014)
Առողջապահության ոլորտի բարեփոխումների ընթացքում ՀՀ-ում դեռևս չի հաջողվել ձևավորել արդյունավետ կառավարման և ֆինանսավորման, համարժեք առողջապահական ծառայությունների, բնակչության արդարացի ֆինանսական պաշտպանվածության համակարգ / В процессе реализации в РА реформ в сфере здравоохранения не далось сформировать эффективную систему управления, финансирования, оказания медицинских услуг и справедливой системы финансовой защиты населения / An efficient system of the management, financing and medical services and fair system of financial protection of the population have not yet been acquired in the process of healthcare reform in Armenia
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Լ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Հ. Օրդյան, Ա. Հ. Հակոբջանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ) ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics