Կորպորատիվ կառավարման զարգացման հիմնախնդիրները (ՀՀ նյութերով) / The problems of corporate governance (based on the materials of RA) - Խաչատրյան, Արամ Կամոյի / Khachatryan Aram (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2011)
Շուկայական հարաբերություններին անցման գործընթացում առաջանում է խոր կառուցվածքային, տնտեսական, կազմակերպական և իրավական բարեփոխումների օբյեկտիվ անհրաժեշտություն, որտեղ մեծ նշանակություն ունեն կորպորատիվ հարաբերությունները / Основной целью диссертации является определение направлений повышения эффективности корпоративного управления в РА / The main aim of the thesis is to identify the ways of increasing efficiency of corporate governance in RA
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Գ. Ի. Վարդանյան, Ա. Ռ. Թամազյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics