Անշարժ գույքի շուկայի հիմնախնդիրները ԱՄԷ-ում / Problems of real estate market in the UAE - Բաշար, Մոհդ. Տաիսիր Սամհա / Bashar Mohd. (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Երկբնեռ աշխարհի բացակայության պայմաններում, ֆինանսական, տնտեսական, քաղաքական հարաբերությունները դառնում են ավելի կոնսոլիդացված, քանի որ համաշխարհային տնտեսությունը հոսում է ֆինանսական և տնտեսական շուկայի ֆինանսական պարտավորությունների մեկ հունով / Несмотря на разность мышления, никто во всем мире, даже принимая во внимание собственные экономические интересы, не может отрицать аргументированные доводы о взаимовлиянии каждого компонента экономической среды / Despite of different attitudes of thinking, no one in this wide world along with its mutual economic interests may deny the argumentative affects for each of its components
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Մարկոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Վ. Միքայելյան, Մ. Մ. Մկրտումյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics