Սովետական հայրենասիրություն և պրոլետարական ինտերնացիոնալիզմ : Գրականության հանձնարարական ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1980)
Գրականության հանձնարարական ցանկ
Խմբ.՝ Հ.Մ. Աբրահամյան; Կազմ.՝ Վ.Վ. Մուրադխանյան. - Երևան, 1980. - 106 էջ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն