Կապված պոլարոնային վիճակները կիսահաղորդչային քվանտային լարում արտաքին էլեկտրական դաշտում - Երանոսյան, Մկրտիչ Ալեքսանի / Yeranosyan Mkrtich (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2008)
Ատենախոսությունը նվիրված է բևեռային դիէլեկտրական շրջապատում, ուղղանկյուն և շրջանային հատույթներով բևեռային կիսահաղորդչային քվանտային լարերում ջրածնանման խառնուկին կապված պոլարոնային վիճակների վրա էլեկտրական դաշտի ազդեցության տեսական ուսումնասիրությանը / Диссертация посвящена исследованию связанных поляронных состояний в полупроводниковых квантовых проволоках с полярным диэлектрическим окружением при наличии внешнего электрического поля
Ա.04.10 «Կիսահաղորդիչների ֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Լ. Վարդանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Մ. Ղազարյան, Հ. Ռ. Մինասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ ռադիոֆիզիկայի և էլեկտրոնիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics