Моделирование кинетики адсорбции лигандов на ДНК / ԴՆԹ-ի վրա լիգանդների ադսորբման կինետիկայի մոդելավորումը - Էլիզբարյան, Միքայել Ալեքսեյի / Elizbaryan Miqayel (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2010)
В связи с разработкой ДНК-биосенсоров возникает необходимость в теоретическом анализе влияния физико-химических условий среды на работу ДНК-биосенсора / Ատենախոսական աշխատանքում ուսումնասիրված է ԴՆԹ-ի իմոբիլիզացված մոլեկուլների հետ լիգանդների կապման կինետիկան
Գ.00.02 «Կենսաֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Թ. Կարապետյան, Ե. Շ. Մամասախլիսով ; Առաջատար կազմակերպություն` Մ. Հերացու անվան Երևանի պետական բժշկական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology