Совершенствование системы зонирования центра города Еревана / Երևանի կենտրոնի գոտիավորման հասակարգի կատարելագործումն արդի պայմաններում - Մամյան, Զարուհի Հենրիկի / Mamyan Zaruhi (Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարան, 2004)
Регулирование землепользования в рыночных условиях относится к одной из самых сложных сфер градостроительства / Հետազոտությունը նվիրված է գոտիավորման առանցքային խնդիրներին, որոնք հանդիսանում են քաղաքակարգավորման համակարգի հիմք, և գործում են շուկայի պայմաններում ու ուղղված են ներդրումների ներգրավմանն անշարժ գույքի վերակառուցման և շինարարության ոլորտ հասարակական և անհատական շահերի անհրաժեշտ հավասարակշռության պահպանման իրավիճակում
ԺԸ.00.01 «ճարտարապետություն» մասնագիտությամբ ճարտարապետության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2004 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Առուստամյան, Ն. Ա. Չիլինգարյան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Ճարտարապետություն / Architecture