ՀՀ տնտեսության ֆինանսական խորության վրա միկրոֆինանսավորման ազդեցության գնահատումը / Evaluation of microfinance impact on the financial depth of the economy of RA - Իսրայելյան, Սրբուհի Գառնիկի / Israyelyan Srbuhi (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2017)
Ֆինանսական հատվածի զարգացումը, տնտեսական աճը և աղքատության կրճատումը ժամանակակից տնտեսագիտության ամենաշատ քննարկվող խնդիրներից են / Развитие финансового сектора, экономический рост и сокращение бедности являются наиболее обсуждаемыми вопросами современной экономики / Financial sector development, economic growth and poverty reduction are the most discussed issues of the modern economy
Ը․00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսութուն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա․ Բ․ Սալնազարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա․ Ա․ Թավադյան, Ք․ Յ․ Բաղդասարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 139 էջ, սեղմագիր՝ 22։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics