Նոր գրքեր օտար լեզուներով: Ինֆորմացիոն ցանկ=Новые книги на иностранных языках= New books in foreign languages - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի արտասահմանյան լեզուներով գրականության բաժին, 1987)
Օտար լեզուներով նոր գրականության ցանկ
Թողարկման պատ.՝ Լ. Հովհաննիսյան, Տ. Դանիելյան.- Երևան, 1987.-թ.5-.Մայիս-18 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն