Кинетические особенности окисления метана в неизотермическом режиме в двухсекционном проточном реакторе / Մեթանի օքսիդացման կինետիկական առանձնահատկությունները ոչ իզոթերմ պայմաններում երկսեկցիոն հոսքային ռեակտորում - Խաչատուրյան, Նվեր Ռուբիկի / Khachaturyan Never (ՀՀ ԳԱԱ Ա. Նալբանդյանի անվան քիմիական ֆիզիկայի ինստիտուտ, 2008)
Поставлена задача: разработать подход и методику осуществления сложных цепных вырожденно-разветвленных процессов окисления углеводородов в неизотермических условиях / Առաջարկվել և կիրառվել է ածխաջրածինների օքսիդացման բարդ շղթայական այլասերված ճյուղավորումներով պրոցեսների իրականացման նոր մոտեցում ցածր ջերմաստիճաններում
Բ.00.04 «Ֆիզիկական քիմիա» մասնագիտությամբ քիմիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2008 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Ա. Նալբանդյանի անվան քիմիական ֆիզիկայի ինստիտուտի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Մանթաշյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն. Մ. Բեյլերյան, Ա. Մ. Առուստամյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Քիմիական գիտություններ / Chemistry