Արհեստական ջրավազաններում ձկնարդյունաբերության մեջ օգտագործվող ջրի մաքրման և շրջադարձային համակարգի կիրառման խնդիրները / Issues of the water treatment and recirculating system applied in fishing industry in artificial ponds - Հարությունյան, Արմեն Ջոնիկի / Harutyunyan Armen (ՀՀ ԿԳՄՍՆ ճարտարապետության և շինարարության Հայաստանի ազգային համալսարան, 2020)
Արհեստական ջրավազաններում ձկնարդյունաբերության մեջ օգտագործվող ջրի մաքրման և Հայաստանում ջրի շրջանառու համակարգերի կիրառումը կարևորագույն նշանակություն ունեցող խնդիրներից է / Артезианский бассейн Араратской равнины является одним из самых ценных подземных бассейнов пресных вод в Армении / The Artesian basin of Ararat Plain is considered one of the valuable fresh groundwater basins of Armenia
Ե.23.03 «Շենքերի և կառույցների ճարտարագիտական (էներգետիկ, հիդրավլիկ և այլն) ապահովում» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2020 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Ճարտարապետության և շինարարության Հայաստանի ազգայինհամալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Մ. Շահինյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Յ. Մարգարյան, Հ. Գ. Քելեջյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Հայջրնախագիծ ինստիտուտ» ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology