Мартирос Мнакян (жизнь и сценическая деятельность) - Հովհաննիսյան, Գ. Վ. / Hovhannisyan G. (ՀՀ ԿԳՄՍ արվեստի ինստիտուտ, 1964)
Мартирос Мнакян, один из выдяющихся деятелей армянского профессионального театра периода его становления-яркая, интересная артистическая индивидуальность
ԺԷ.00.03 «Արվեստ» մասնագիտությամբ արվեստագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան1964 : Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Արվեստագիտություն / Art