Խորհրդային Միության կուսակցական-պետական մարմինների որոշումները Արցախյան հիմնահարցի վերաբերյալ (1988-1991 ԹԹ.) / Decisions of the party and state bodies of the Soviet Union on Artsakh issue (1988-1991) - Վասիլյան, Սուրեն Գևորգի / Vasilyan Suren (ՀՀ ԳԱԱ արևելագիտության ինստիտուտ, 2016)
Ղարաբաղյան հիմնահարցի դինամիկան իրական ընկալելու համար փորձ է կատարվել ուսումնասիրելու խորհրդային կուսակցական-պետական մարմինների ընդունած որոշումները 1988-1991թթ / Диссертационная работа посвящена изучению политики советского руководства по арцахской проблеме (1988-1991 rr.) / The dissertation is devoted to study the policy of the Soviet government concerning Artsakh problem (1988-1991)
Է․00․02 «Համաշխարհային պատմություն» մասնագիտությամբ պատմական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսությսուն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Մ. Ա. Մուրադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է․ Գ. Մինասյան, Մ. Ե. Վարդազարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ պատմության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Պատմական գիտություններ / History