Изменения обстоятельств и их последствия для договорных правоотношений / Հանգամանքների փոփոխությունը և դրանց հետևանքները պայմանագրային հարաբերությունների համար / The change of circumstances and its consequences for contractual relations - Մալխասյան, Հայկ Գևորգի / Malkhasyan Hayk (Հայ-ռուսական համալսարան, 2016)
Юридическая максима pacta sunt servanda является истинным краеугольным камнем договорного права / Ատենախոսությունը նվիրված է պայմանագրերի սրբության սկզբունքի և դրանից կատարվող բացառության հանգամանքների էական փոփոխության դեպքում պայմանագրի փոփոխման կամ լուծման վերաբերյալ կանոնի փոխհարաբերակցության ուսումնասիրությանը / The dissertation is devoted to the analyzes of the interrelation between the principle of sanctity of contract and the exception rule, providing for the termination or adaptation of a contract in case of fundamental change of circumstances
ԺԲ.00.03 «Մասնավոր իրավունք (քաղաքացիական, առևտրային (կոմերցիոն), միջազգային մասնավոր, ընտանեկան, աշխատանքային, սոցիալական ապահովության իրավունք)» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Յ. Մկրտումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն. Վ. Կոզլովա, Մ. Ա. Քալաշյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության, սոցիոլոգիայի և իրավունքի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law