Արդյունավետության և արդարության զուգակցումը ՀՀ հարկային քաղաքականության մեջ - Ադամյան, Մհեր Արմենակի / Adamyan Mher (ՀՀ կառավարությանն առընթեր պետական գույքի կառավարման վարչության կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտ, 2005)
Հարկային քաղաքականության նպատակն է՝ ստեղծել արդյունավետության և արդարության այնպիսի զուգակցում, որի ներքո հնարավոր լինի հասնել հասարակության բարեկեցության ամենաբարձր մակարդակին / Целью налоговой политики должно являться установление такого уровня сочитание эффективности и справедливости, в условиях которых можно достичь наивысшего уровня благосостояния в обществе
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Բադանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Բայադյան, Ա. Մ. Քթոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics