Սոցիալական պաշտպանության հիմնախնդիրները և դրանց լուծման ուղիները Հայաստանի Հանրապետությունում - Ղազարյան, Լուսինե Բաբկենի / Ghazaryan Lusine (Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտ, 2005)
Բնակչության սոցիալական պաշտպանության համակարգը շուկայական տնտեսության պայմաններում նոր երևույթ չէ: Նրա ժամանակակից վիճակը նպատակային զարգացման արդյունք է / В диссертационной работе исследуется действующая система социальной защиты в PA, пути ее совершенствования и развития, которые занимают важное место в период перехода к рыночной экономике
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2005 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական տնտեսագիտական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Կ. Հ. Աբգարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Է. Հ. Օրդյան, Ա. Վ. Մաթևոսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ՖԷՆ տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics