Բանկի վարկային պորտֆելի ռիսկի գնահատումը վարիացիայի գործակցի մեթոդով / Measurement of credit risk portfolio of the bank based on the method of the variation coefficient - Ամջադ, Զարեի Ղորբանալի / Amjad Zarei (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2015)
Ատենախոսությունը նվիրված է ֆինանսական ինստիտուտների գործունեության առանցքային հարցերից մեկի ուսումնասիրությանը բանկերի զարգացման համատեքստում վարկային պորտֆելի ռիսկի, քանակական գնահատման ու մոդելավորման հիմնահարցին / В настоящее время целью большинства финансовых организаций является предоставление таких услуг, которые позволяют улучшить отношения с клиентами / Nowadays, humans and most research centers concentrate on providing societies with special services aiming at facilitating and improving living conditions, however, all services have their own advantages and disadvantages as far as their novelty and nature are concerned
Ը.00.08 «Մաթեմատիկական տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Առաքելյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ա. Սարգսյան, Ն. Մ. Ջրբաշյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics