Տիգրան Չուխաջյան: Մատենագիտություն - (:unkn) unknown (ՀՍՍՌ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի նոտային երաժշտական կաբինետ, 1964)
Տիգրան Չուխաջյանի և նրա ստեղծագործությունների ու նրա մասին նյութերի մատենագիտական ժողովածու
Կազմ.՝ Ն. Թեյմուրազյան, Զ. Սեմյոնովա ; Խմբ.՝ Մ. Հարությունյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մարտիրոսյան. - Երևան, 1964. - 52 էջ: լուսանկ. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն