Влияние рентгеновских лучей на метаболизм пролина в различных организмах / Ռենտգենյան ճառագայթների ազդեցությունը պրոլինի փոխանակության վրա տարբեր օրգանիզմներում - Կարապետյան, Հասմիկ Մաէնլեստի / Karapetyan Hasmik (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Технологический прогресс неизбежно сопровождается резким повышением отрицательного воздействия на человека и на биологический мир техногенных факторов, среди которых ведущее место занимает ионизирующая радиация / Անբավարար է ուսումնասիրված իոնիզացնող ճառագայթման ազդեցությունը ամինաթթվային փոխանակության վրա
Գ.00.04 «Կենսաքիմիա» մասնագիտությամբ կենսաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական խորհրդատու՝ Մ. Ա. Դավթյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Խ. Աղաջանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ծ. Մ. Ավագյան, Գ. Վ. Ապրիկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Կենսաբանական գիտություններ / Biology