Հուզականության ներակա արտահայտության հաղորդակցային-գործառական դրսևորումները ժամանակակից ֆրանսիական արձակում - Հակոբյան, Գագիկ Պետրոսի / Hakobyan Gagik (Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Ատենախոսության գիտական նորույթը այն է, որ աշխատանքում հետազոտվում են կոնկրետ հույզի՝ հիացմունքի, ներակա արտահայտության լեզվաբանական ձևերն ու միջոցները / Реферируемая диссертация посвящена изучению имплицитных способов выражения эмотивности в современном французском языке
Ժ.02.08 «Ռոմանական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Է Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվաբանական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Բարլեզիզյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Նազարյան, Ա. Բաղդասարյան ; Առաջատար կազմակերպություն «Ինտերլինգվա» լեզվագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics