Նշանավոր և հիշարժան տարեթվերի օրացույց 1967: Հունվար, փետրվար, մարտ=Календарь знаменательных и памятных дат - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնկյանի անվան պետական հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության մեթոդական բաժին, 1967)
Անդրադարձ Մովսես Խորենացու ծննդյան 1557, Մոլիերի ծննդյան 345, Շիշկինի ծննդյան 135, ՀՍՍՀ Գ. Սունդուկյանի անվան պետական ակադեմիական դրամատիկական թատրոնի հիմնադրման 45, Գայի (Հայկ Բժշկյան) ծննդյան 80, Հմայակ Սիրասի ծննդյան 65, Վիկտոր Հյուգոյի ծննդյան 165, Միքայել Մանվելյանի ծննդյան 90, Նար-Դոսի ծննդյան 100, Եղիշե Չարենցի ծննդյան 70, Հովսեփ Օրբելու ծննդյան 80 ամյակների հոբելյանական տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ՝ Ա. Ղարիբյան ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան. -Հրատարակության 20-րդ տարի. - Երևան, 1967.-թ.1. - 89 էջ: լուսանկ. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն