Проблемы преодоления бедности и неравенства PA / Աղքատության և անհավասարության հաղթահարման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում / The problems of overcoming of poverty and inequality in RA - Դավոյան, Վահան Գագիկի / Davoyan Vahan (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
В современных условиях интенсивного развития науки, формирования информационного общества, человеческий ресурс все в большей мере, чем физические активы или финансовый капитал, становится устойчивым конкурентным преимуществом, определяющим креативность и инновационность национальных экономик / Ատենախոսությունը նվիրված է Հայաստանի Հանրապետությունում առկա աղքատության և անհավասարության հաղթահարման հիմնախնդիրներին / The thesis covers the revelation of the problems of poverty and income inequality overcoming in the Republic of Armenia
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Է ԲՄԿ ՊՈՒՀ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Լ. Ղանթարջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Լ. Սարգսյան , Կ. Ռ. Ավետիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics