Ներմուծման փոխարինման և արտահանման խրախուսման հիմնախնդիրները (ՀՀ օրինակով) - Ներսեսյան, Արման Ստեփանի / Nersesyan Arman (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2009)
Ուսումնասիրության հիմնական նպատակն է՝ բարելավել ՀՀ առևտրային հաշվեկշիռը ներմուծման կրճատման և արտահանման խրախուսման ուղիով / Целью данной работы является улучшение состояния торгового баланса Республики Армения путем урегулирования процессов импортозамещения и стимулирования экспорта
Ը.00.06 «Համաշխարհային տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Թ. Շ. Թորոսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Խ. Մարկոսյան, Գ. Ռ. Հայրապետյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics